Απόφαση του δικηγορικού μας γραφείου: Υπερχρεωμένη δανειολήπτρια με απορριπτική απόφαση ν. Κατσέλη, διασώζει κατοικία με ασφαλιστικά μέτρα για αναστολή πλειστηριασμού!!!

Πιο συγκεκριμένα, το Ειρηνοδικείο Αθηνών, με την 132/2019 οριστική απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, δέχτηκε την προστασία κατοικίας της αιτούσας και την αναστολή κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης, μετά από κατάσχεση και επίσπευση πλειστηριασμού που είχε δρομολογηθεί από τις Τράπεζες!!!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, το Δικαστήριο έκρινε ότι συντρέχει επικείμενος κίνδυνος ανεπανόρθωτης βλάβης λόγω του επισπευδόμενου πλειστηριασμού και ταυτόχρονα πιθανολογήθηκε η ευδοκίμηση της έφεσης κατά της απορριπτικής απόφασης ν. Κατσέλη, που έχουμε ασκήσει!!! Έγινε, δηλαδή, δεκτό, ότι εάν ήδη προχωρήσει η εκτέλεση και εκπλειστηρίαση του ακινήτου της πελάτισσάς μας, μία θετική απόφαση επί της εφέσεώς της – που είναι πιθανότατο να εκδοθεί, θα καταστεί άνευ ουσίας, αφού η βλάβη από μία εξέλιξη του πλειστηριασμού θα είναι μη αναστρέψιμη!!!

Έτσι, παρά το γεγονός ότι η πελάτισσά μας είχε οφειλές που ξεπερνούσαν τις 240.000 ευρώ, παρά το γεγονός ότι είναι έμπορος και παρά το γεγονός ότι είχε οριστεί ήδη πλειστηριασμός από τις Τράπεζες, με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, το δικάσαν δικαστήριο, πιθανολόγησε την ευδοκίμηση της έφεσης, δεχόμενο ότι κατά τον χρόνο δανειοδότησής της, η
πελάτισσά μας είχε επαρκές εισόδημα για την εξυπηρέτηση των οφειλών της
και ανέστειλε πλειστηριασμό που είχε οριστεί για τον φετινό Δεκέμβρη, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της έφεσης στο νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που δικάζεται το 2022!

Προστατευθείτε και ζητήστε άμεσα την παρέμβασή μας για την διάσωση της κατοικίας σας!

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο δικηγορικό γραφείο και μιλήστε με εξειδικευμένο δικηγόρο για διάσωση κατοικίας – περιουσίας κι αποφυγή πλειστηριασμού στα τηλ: 210 8811903, 210 8251894, 6932455478.