Ζωή Γαργανίδη

35894-zoi-4Ονομάζομαι Ζωή Γαργανίδη και είμαι δικηγόρος Αθηνών παρά Πρωτοδίκαις. Πήρα το πτυχίο της Νομικής Αθηνών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου τον Ιούλιο 2008 και τον ίδιο χρόνο πέρασα στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Παράλληλα, πραγματοποίησα την άσκηση μου δίπλα σε καταξιωμένους και ιδιαίτερα αξιόλογους δικηγόρους, με τους οποίους είχα την τύχη να συνεργαστώ ήδη από τα πρώτα μου βήματα στον χώρο της δικηγορίας και να λάβω βασικές αρχές και να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου.
Από το έτος 2011 είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και έκτοτε έχω συνεργαστεί τόσο με νέους όσο και με εμπειρότερους δικηγόρους, πάντα με όρεξη για δουλειά και κυρίως ευσυνειδησία, αφενός προς τον πελάτη αφετέρου προς την επιστήμη μας.
Κλάδος δικαίου με τον οποίο έχω κυρίως ασχοληθεί είναι το αστικό, στις περισσότερο πρακτικές εκφάνσεις του: οικογενειακό, διαζύγια, μισθώσεις, καθώς επίσης πραγματοποιώ ελέγχους τίτλων ακινήτων. Επίσης, έχω εργαστεί πάνω στις οικονομικές υποθέσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, των ανακοπών κατά διαταγών πληρωμής και αγωγών κατά των τραπεζών. Τέλος, έχω την ευκαιρία και ασχολούμαι και με υποθέσεις προσφυγών προς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Μεγάλη μου αγάπη αποτελούν οι ξένες γλώσσες και ήδη είμαι κάτοχος διπλωμάτων αγγλικής, ισπανικής και γαλλικής γλώσσας, καθώς επίσης έχω βασικές γνώσεις της πορτογαλικής γλώσσας.

Νίκος Γαλανός

35896-n-galanos-4Είμαι δικηγόρος Αθηνών από το 2009, προηγουμένως δικηγόρος Κύπρου συνεργαζόμενος με τις δικηγορικές εταιρείες Αθηνοδώρου, Νεοκλέους και Μ.Κυπριανού. Υπήρξα ασκούμενος δικηγόρος στο Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας. Έχω πτυχίο νομικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό (LLM) στο αντικείμενο οικονομικό και τραπεζικό δίκαιο της ΕΕ από το UCLAN Μ. Βρετανίας. Έχω συμμετάσχει σε σεμινάρια οικονομικού και τραπεζικού ενδιαφέροντος διοργανωμένα από τους οίκους αξιολόγησης Fitch Ratings, Moody’s και Standard &Poor’s στο Λονδίνο, στην Κωνσταντινούπολη και το Ντουμπάι, για θέματα ενέργειας σε Κύπρο και Ισραήλ και φορολογικού δικαίου στη Μάλτα.
Επίσης έχω παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS) στη Βασιλεία της Ελβετίας. Συμμετέχω ως νομικός και οικονομικός σύμβουλος σε εταιρία συμβούλων με έδρα την Κύπρο. Στην Ελλάδα ασχολούμαι ως δικηγόρος με πανελλαδική εμβέλεια σε υποθέσεις αστικού, εμπορικού, διοικητικού, φορολογικού και ποινικού δικαίου.

Λευτέρης Βήχος

35895-lefterisvichosΕίμαι σύμβουλος επιχειρήσεων με εξειδίκευση στα τραπεζικά και χρηματοοικονομικά θέματα. Έχω σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στο Hellenic American University και στο A.B. Freeman School of Business – Tulane University, με εξειδίκευση στις δημόσιες και διεθνείς σχέσεις, ενώ το βασικό μου πτυχίο είναι στα τραπεζικά – χρηματοοικονομικά από το Université de Paris XIII.
Η πολυετής πείρα μου στον τραπεζικό χώρο βασίζεται στη συνεργασία μου με τις περισσότερες τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, σε τομείς όπως η σχεδίαση και η ανάπτυξη προϊόντων, το μάρκετιγκ, η οργάνωση, η διαχείριση ρίσκου καθώς και η διαμόρφωση πιστοληπτικής πολιτικής.

Χριστιάνα Ανδρινοπούλου

1234_xristianaΟνομάζομαι Χριστιάνα Ανδρινοπούλου και είμαι Δικηγόρος παρ’ Εφέταις, εγγεγραμμένη στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών από το έτος 2011. Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το έτος 2009, ενώ το 2013-14 παρακολούθησα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Αθλητικοί Θεσμοί» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Πραγματοποίησα την άσκησή μου σε δικηγορικό γραφείο με ειδίκευση σε θέματα αθλητικού, αστικού και εργατικού δικαίου. Μετά την ολοκλήρωση της άσκησής μου συνεργάστηκα με καταξιωμένους συναδέλφους αποκτώντας εξειδίκευση στους εξής τομείς: Αθλητικό Δίκαιο (συμβάσεις αθλητών – προπονητών, πειθαρχικά, έλεγχος doping), Αστικό Δίκαιο (ενοχικό δίκαιο, εμπράγματο δίκαιο, διαζύγια και θέματα διατροφής και επιμέλειας, έλεγχος τίτλων ακινήτων), Ζητήματα Αναγκαστικής εκτέλεσης (ειδικότερα ανακοπές κατά διαταγών πληρωμής και αναστολές του α. 632,933 και 938 ΚΠολΔ), Ρύθμιση Οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων σύμφωνα με το Ν. 3869/2010.
Από το έτος 2011 είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και έκτοτε έχω συνεργαστεί τόσο με νέους όσο και με εμπειρότερους δικηγόρους, πάντα με όρεξη για δουλειά και κυρίως ευσυνειδησία, αφενός προς τον πελάτη αφετέρου προς την επιστήμη μας.
Είμαι κάτοχος πτυχίων Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας.

Γιώργος Κουγιουμτζής

1710_giorgosΟνομάζομαι Γιώργος Κουγιουμτζής και είμαι ασκούμενος δικηγόρος Αθηνών. Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του έτους 2016 κι εγγεγραμμένος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.
Ασχολούμαι με υποθέσεις ρυθμίσεως χρεών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων, πνευματικής ιδιοκτησίας, μεταναστευτικού δικαίου και, γενικώς, με ζητήματα που άπτονται του ευρύτερου χώρου του Αστικού κι Εμπορικού δικαίου.
Έχω άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, καθώς και βασική γνώση της Γερμανικής.

Καλομοιράκη Μαρία Στυλιανή

161008-kalomoirakiΟνομάζομαι Καλομοιράκη Μαρία Στυλιανή (Μάριλη) και είμαι νέα Δικηγόρος Αθηνών, πρόσφατα επιτυχούσα στις εξετάσεις του Δ.Σ.Α, με προπτυχιακές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, πτυχιούχος δη του τμήματος Νομικής.
 Από την αρχή της άσκησης μου, είχα την τύχη να συνεργαστώ με αξιόλογους και ιδιαιτέρως μάχιμους δικηγόρους, αποκομίζοντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία τόσο σε συμβουλευτικό επίπεδο όσο και σε δικαστηριακή πρακτική. Ειδικότερα, μέχρι σήμερα έχω ασχοληθεί με ένα ευρύ φάσμα δικαιικών κλάδων, συμπεριλαμβανομένων του Αστικού, του Ποινικού, και του Εμπορικού Δικαίου. Λόγω δε της εργασίας μου σε απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα, έχω αποκτήσει  μεγάλη ευχέρεια στη σύνταξη δικογράφων και στην εύρυθμη διαχείριση των πάσης φύσεως  νομικών ζητημάτων.
Ενδεικτικά, έχω ασχοληθεί με σύνταξη δικογράφων τόσο του τομέα του Αστικού δικαίου, όπως Αγωγές, Μισθωτικές Διαφορές, Αυτοκ/στικές Διαφορές, Ανακοπές κατά Διαταγών Πληρωμής, Αιτήσεις Υπερχρεωμένων φυσικών Προσώπων (Ν. 3869/2010), όσο και του τομέα του Ποινικού Δικαίου, όπως Μηνύσεις, έγγραφες εξηγήσεις.
Στόχος μου, είναι η σταδιοδρομία στο χώρο της μαχόμενης δικηγορίας και της δικαστηριακής πρακτικής, καθώς και η συνεχής βελτίωση πάνω στο αντικείμενο της εργασίας μου, μέσω διαρκούς αναζήτησης και  συνεχούς επαγρύπνησης.
Μιλάω άπταιστα την Αγγλική γλώσσα και  έχω πολύ καλή γνώση της Γερμανικής