ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Χιλιάδες οφειλέτες υποφέρουν από τον καταιγισμό δικονομικών επιθέσεων που εξαπολύουν τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και λοιποί πιστωτές, αφήνοντας τους χρεωμένους πελάτες τους κρεμάμενους επί ξύλου. Μην περιμένετε άλλο με την πλάτη στον τοίχο για το αναπόφευκτο, δηλαδή την εκκίνηση της διαδικασίας της αναγκαστικής εκτέλεσης, που περιλαμβάνει διαταγή πληρωμής, κατάσχεση και πλειστηριασμό.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ και πιάστε τους στον ύπνο!!!!

Πριν σας κοινοποιηθεί η διαταγή πληρωμής, δηλαδή είτε πριν, είτε αμέσως μετά την καταγγελία του δανείου, μπορεί ο κάθε δανειολήπτης να ασκήσει αναγνωριστική αγωγή, επιδιώκοντας να αναγνωριστεί το πραγματικό ποσό της οφειλής του, αφού το ύψος του χρέους δεν είναι ποτέ αυτό που λέει η Τράπεζα, έχοντας συμπεριλάβει παράνομες, απροσδιόριστες και άγνωστες στον δανειολήπτη, χρεώσεις και επιβαρύνσεις, ειδικά, δε, με τον συνυπολογισμό της εισφοράς του ν. 128/75 «καπέλο» στο επιτόκιο ως έσοδο της Τράπεζας• ή ασκώντας αγωγή περί καταχρηστικότητας των όρων της δανειακής σύμβασης.

Έτσι, ακόμα και εάν η Τράπεζα εκδώσει διαταγή πληρωμής μετά την κατάθεση της αγωγής, επιτυγχάνεται η γέννηση βάσιμου λόγου ανακοπής, αυτού της εκκρεμοδικίας, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην ακύρωση της διαταγής πληρωμής ή άλλου εκτελεστού τίτλου, αφού δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση, εξαιτίας της προγενέστερης άσκησης της αγωγής που αφορά την δανειακή σύμβαση. Από την ημερομηνία κατάθεσης της αγωγής, χρειάζονται 2-3 χρόνια για προσδιορισμό δικασίμου και εκδίκαση της αγωγής, ενώ απαιτείται περίπου άλλο ένα εξάμηνο- έτος για την έκδοση πρωτόδικης απόφασης επί της αγωγής.

Επειδή, δε, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρ. 518 ΚΠολΔ, η προθεσμία για την άσκηση έφεσης επί της πρωτόδικης απόφασης είναι δύο έτη από την δημοσίευση της απόφασης, εφόσον αυτή δεν κοινοποιηθεί από κάποιον διάδικο, καταφέρνει έτσι ο οφειλέτης να κερδίσει μέχρι στιγμής περί τα (3 + 1 + 2 =) 5-6 χρόνια. Για τον προσδιορισμό, δε, της έφεσης, μεσολαβούν επιπλέον περίπου 3 έτη κατόπιν της άσκησης – κατάθεσης δικογράφου της έφεσης, οπότε συνυπολογίζοντας και την αίτηση αναβολής καθώς και τον απαραίτητο χρόνο έκδοσης απόφασης, φτάνουμε και ξεπερνούμε τα 10 έτη!!!

Έτσι λοιπόν είμαστε στην διαμόρφωση της τελικής ωφέλειας των περίπου 10 ετών «αποχής» των καταδιωκτικών μέτρων κατά του οφειλέτη από τους πιστωτές του, λόγω της εκκρεμοδικίας!!!!!Αν υπολογιστούν, δε, και οι χρόνοι που απαιτούνται στη συνέχεια για την επαναφορά της υπόθεσης, τους σωστούς υπολογισμούς της απαίτησης και την άσκηση νέου κύκλου επιθέσεων από την τράπεζα τότε μιλάμε για ακόμα κάποια χρόνια !!!!

Στη συνέχεια δηλαδή η Τράπεζα ζητάει εκ νέου Διαταγή Πληρωμής, κατά της οποίας ο οφειλέτης μπορεί να ασκήσει Ανακοπή, Ασφαλιστικά Μέτρα για Αναστολή Εκτέλεσης και να ζητήσει και Προσωρινή Διαταγή. Αυτά δίνουν επιπλέον πίστωση χρόνου, της τάξεως των δύο ετών περίπου. Εάν δεν ανατραπεί η νέα διαταγή πληρωμής, σειρά στην αναγκαστική εκτέλεση έχει η έκθεση κατάσχεσης και ο πλειστηριασμός, κατά των οποίων πάλι ο οφειλέτης μπορεί να ασκήσει Ανακοπή, Ασφαλιστικά Μέτρα για Αναστολή Εκτέλεσης κερδίζοντας ακόμα μια πίστωση χρόνου. Επομένως, για 12 με 14 χρόνια από την περιέλευση σε αδυναμία πληρωμής, υπερχρεωμένοι και κατατρεγμένοι μπορούν να κατοικούν στο σπίτι τους, ανενόχλητοι!!!! ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΩΦΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕΤΑΙ!!!!!

Αυτό, δηλαδή, το στρατηγικό μοντέλο επιθετικής άμυνας, στόχο έχει να προσφέρει προστασία επί μακρόν στους δανειολήπτες και να μπλοκάρει τις τράπεζες, στην περίπτωση που ο οφειλέτης αδυνατεί να ρυθμίσει επωφελώς για αυτόν τα δάνειά του. Προστατευθείτε άμεσα και αμυνθείτε πριν ξεκινήσουν οι τράπεζες τον καταιγισμό καταδιωκτικών μέτρων και βγείτε μπροστά από τις εξελίξεις!

Κερδίστε χρόνο, ηρεμία και ποιότητα ζωής, με το λιγότερο δυνατό κόστος, εμπιστευόμενοι τους ειδικούς!

     Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο δικηγορικό γραφείο και μιλήστε με εξειδικευμένο δικηγόρο για διάσωση κατοικίας – περιουσίας κι αποφυγή πλειστηριασμού και μιλήστε με εξειδικευμένο δικηγόρο στα τηλ: 210 8811903 και 6932455478.