ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΑΜΕΣΑ!!!

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ!!!!

ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ!!!

ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΓΕΝΑΡΗ

           

Καυτό προμηνύεται το καλοκαίρι για χιλιάδες δανειολήπτες, μικρούς και μεγάλους οφειλέτες, για ληξιπρόθεσμα χρέη σε τράπεζες. Το ίδιο θερμός προμηνύεται και ο Σεπτέμβρης, με το τέλος του οποίου περιορίζονται οι δυνατότητες για ρύθμιση οφειλών, αφού ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 120 ΔΟΣΕΩΝ!!!! Επίσης, στο τέλος του χρόνου, δηλαδή την 31η Δεκεμβρίου 2019 ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ για την προστασία της πρώτης κατοικίας και για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών!!!

Έχει ήδη δρομολογηθεί το νέο πλαίσιο για τις επισπεύσεις των πλειστηριασμών. Η διαταγή πληρωμής κατά του εκάστοτε οφειλέτη, εκδίδεται πλέον με συνοπτικές διαδικασίες από τις τράπεζες, οι οποίες προβαίνουν σε καταγγελία δανείου, κλείδωμα τραπεζικών λογαριασμών και άμεση αποστολή εξωδίκων! Κατόπιν αυτών επισπεύδεται ο πλειστηριασμός κατοικίας! Η γραμμή που έρχεται από υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη της Ευρώπης είναι να μειωθούν στο ελάχιστο τα κουρέματα!! Έτσι, μετά τον Σεπτέμβρη θα σταματήσουν να προβαίνουν οι τράπεζες σε ΜΕΓΑΛΟ  κούρεμα, ρύθμιση οφειλών ή διαγραφή χρεών!!!

Χάνονται σπίτια από Ιανουάριο, αφού θα πάρουν φωτιά οι πλειστηριασμοί, με την λήξη της λειτουργίας της πλατφόρμας για την προστασία της πρώτης κατοικίας και της πλατφόρμας του εξωδικαστικού μηχανισμού για την ρύθμιση οφειλών!!!

ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, πριν χαθούν μοναδικές ευκαιρίες!!! Όσο μακρινός κι αν φαίνεται ο Ιανουάριος του 2020, οι διαδικασίες που πρέπει να λάβουν χώρα είναι πολλές και αναλόγως της φύσεως του προβλήματος που το κάθε υπερχρεωμένο νοικοκυριό ή – όμηρος των χρεών σε εφορία, τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία – επαγγελματίας, αντιμετωπίζει, χρειάζεται να δοθεί η δέουσα επιμέλεια και να δαπανηθεί αρκετός χρόνος για την επιτυχή ρύθμιση οφειλών!!!

Το γραφείο μας έχει διαχειριστεί με μεγάλη επιτυχία πάμπολλες υποθέσεις σχετικές με ρύθμιση οφειλών, τόσο δικαστικά, όσο και εξωδικαστικά, δηλαδή με αποστολή εξωδίκων σε τράπεζες, με τα οποία καλούνται να αναδιαμορφώσουν την οφειλή και να σχεδιαστεί από κοινού ένα πλαίσιο αποπληρωμής ανάλογα με τις δυνατότητες και συνθήκες του κάθε οφειλέτη.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο δικηγορικό γραφείο και μιλήστε με εξειδικευμένο δικηγόρο-διαμεσολαβητή για ρύθμιση οφειλών στα τηλ: 210 8811903, 210 8251894 και 6932455478.