Εξαιρετική Δικαστική Απόφαση, Δικαιώνει οφειλέτρια για χρέη σε Τράπεζες!!!!!

Πρόσφατη απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών δικαιώνει δανειολήπτρια, διασώζοντας την κύρια κατοικία της!

Πιο συγκεκριμένα, το Ειρηνοδικείο Αθηνών με την υπ’ αριθμ. 1736/2019 απόφασή του έκανε δεκτή την αίτηση της δανειολήπτριας, σε μία εξαιρετική περίπτωση ρύθμισης χρέους. Η αιτούσα, εργαζόμενη στο δημόσιο-υψηλόμισθη, ηλικίας 63 ετών, με ανάπηρο σύζυγο άνω του 67%, είχε οφειλές περί τις 60.000 ευρώ σε καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες. Το Δικαστήριο δέχτηκε την αίτηση ρύθμισης οφειλών της αιτούσας και ανέστειλε όλα τα καταδιωκτικά μέτρα των πιστωτών κατά της πελάτισσάς μας και εξαίρεσε από την εκποίηση την κύρια κατοικία της!

Το Δικαστήριο όρισε για τρία   έτη ως ποσό δόσης τα 300 ευρώ, και μετά την πάροδο 36 μηνών την πληρωμή δόσης ύψους 370,50 ευρώ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΙΣΜΟ, αφού αποδείξαμε την κακή κατάσταση της υγείας της, του συζύγου της και την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει! Παράλληλα, οι προσπάθειες της αιτούσας να ανταποκριθεί στις δανειακές της υποχρεώσεις παρά τις οικονομικές αντιξοότητες αποδεικνύεται από τις σημαντικές περικοπές των καθημερινών εξόδων, που την είχαν αποκλείσει από την αξιοπρεπή διαβίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο δικηγορικό γραφείο και μιλήστε με εξειδικευμένο δικηγόρο για διάσωση κατοικίας – περιουσίας κι αποφυγή πλειστηριασμού στα τηλ: 210 8811903, 210 8251894, 6932455478.