ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΜΟΝΟ 87.000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΝΩ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 341.000 ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΓΙΑ ΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ-ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ

ΠΑΓΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ!!

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ!!!!

Σε μεγάλο πονοκέφαλο για τα έσοδα του Κράτους έχει αναδειχθεί η ρύθμιση για τις 120 δόσεις, αφού τα σχέδια του οικονομικού επιτελείου  δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα! Αυτή η διστακτικότητα οφείλεται στις παγίδες που κρύβει η ρύθμιση για τις 120 δόσεις σε σχέση με τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών. Για αυτόν τον λόγο, από τα 35,3 δισεκατομμύρια ευρώ που είναι το συνολικό χρέος στις συγκεντρωτικές καταστάσεις οφειλών του ΚΕΑΟ, έχουν ρυθμιστεί μόνον τα 723,4 εκατομμύρια ευρώ!

Εντυπωσιακή αποχή από την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων παρατηρείται από τους αγρότες, ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες, βιοτέχνες και επιστήμονες – ασφαλισμένοι και όμηροι – του πρώην ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ  συχνά ανακαλύπτουν πως οι ανηρτημένες οφειλές  τους στην πλατφόρμα είναι διαφορετικές –συνήθως  μεγαλύτερες- από τις πραγματικές ή από αυτές που τέλος πάντων γνωρίζουν!!

Αξιοσημείωτο, δε, είναι, ότι από τα 723,4 εκατομμύρια ευρώ οφειλών που αυτήν την στιγμή έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση, τα 545,8 εκατομμύρια αφορούν αποκλειστικά ρυθμίσεις επιχειρήσεων και εργοδοτών για εισφορές – οφειλές στον  ΕΦΚΑ. Δηλαδή, οι αγρότες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι βιοτέχνες, οι επιστήμονες και οι απασχολούμενοι με το γνωστό «μπλοκάκι», δεν τολμούν χωρίς την συμβουλή ειδικού να προβούν σε ρύθμιση, και όπως φαίνεται, με μεγάλη προσοχή προχωρούν σε οποιαδήποτε ενέργεια!!!!

Τώρα μπορείτε με την καθοδήγηση του Δικηγορικού μας γραφείου να προετοιμαστείτε κατάλληλα ώστε να έχετε άμεσα την δυνατότητα υπαγωγής στις ως άνω ρυθμίσεις!!!  

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο δικηγορικό γραφείο και μιλήστε με εξειδικευμένο δικηγόρο για διάσωση κατοικίας – περιουσίας κι αποφυγή πλειστηριασμού και μιλήστε με εξειδικευμένο δικηγόρο στα τηλ: 210 8811903, 210 8251894 και 6932455478.