Κόκκινα δάνεια ενόψει πανδημίας

Κανονικότητα στον καιρό του Covid-19

Παρά την υγειονομική κρίση που διανύουμε και παρά το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς δεύτερου γενικού lockdown τις τελευταίες ημέρες, οι απαιτήσεις των τραπεζών, των funds και των εταιριών διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις, δεν έχουν ανασταλεί, ούτε υπάρχει οποιαδήποτε επιείκεια από πλευράς τους όσον αφορά στην καταβολή των δόσεων των δανείων.

Με το σύστημα, λοιπόν, να κινείται σε ρυθμούς κανονικότητας, θα έλεγε κανείς ότι η εξωδικαστική διαπραγμάτευση με τις συστημικές τράπεζες είναι επιβεβλημένη αυτή την περίοδο, καθώς, λόγω της κατάστασης που επικρατεί, είναι πολύ πιθανόν να επιτευχθεί μία εξαιρετικά ευνοϊκή ρύθμιση για τους δανειολήπτες – οφειλέτες «κόκκινων δανείων» και όχι μόνο.

Με εμπειρία ετών και δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια το δικηγορικό μας γραφείο ασκεί την κατάλληλη πίεση στα πιστωτικά ιδρύματα και επιτυγχάνει, ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη για όλους συγκυρία, εξαιρετικές ρυθμίσεις για τους εντολείς μας, πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον τους.

Επίσης, παρότι έχουν ανασταλεί οι πλειστηριασμοί για όσο διάστημα θα διαρκέσει η καραντίνα, οι επιδόσεις Διαταγών Πληρωμής προς γνώση συνεχίζονται κανονικά. Είναι κρίσιμο, επομένως, οι δανειολήπτες να βρίσκονται σε εγρήγορση για τυχόν κοινοποιήσεις δικογράφων, ώστε να  ασκηθούν οι ανάλογες ανακοπές επί αυτών προτού εξαντληθούν οι δικονομικές προθεσμίες .

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο δικηγορικό γραφείο και μιλήστε με εξειδικευμένο δικηγόρο για αποφυγή πλειστηριασμών, διάσωση περιουσιών, εξειδικευμένη νομική καθοδήγηση και διαμεσολάβηση στα τηλ: 2108811903, 6932455478.