ΔΙΑΠΡΑΓMΑΤΕΥΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ FUNDS ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ-COVID-19-

 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ –ΔΙΑΓΡΑΦΗ 80% ΔΑΝΕΙΟΥ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ με ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Αυξάνονται οι ρυθμίσεις «κόκκινων» δανείων: Στην αβέβαιη εποχή που διανύουμε είναι σχεδόν σίγουρο ότι o οικονομικός μας προγραμματισμός είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. Η προστασία κύριας κατοικίας εκπνέει στο τέλος Απριλίου 2020 και προς το παρόν δεν ανακοινώθηκε καμία παράταση. Πολλές οικογένειες δανειοληπτών κινδυνεύουν να βρεθούν κυριολεκτικά στο δρόμο.

Όμως εκτός από όσους δεν έχουν ρυθμίσει τα δάνειά τους και όσοι έχουν ρυθμίσεις θα βρεθούν με πρόβλημα. Οι απολυμένοι εργαζόμενοι άλλα και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα κληθούν και αυτοί να ρυθμίσουν τα ως σήμερα ενήμερα δάνεια τους, αφού η αναστολή των δόσεων ουσιαστικά έχει ανακοινωθεί μόνο για τρεις μήνες, χωρίς καμία πρόβλεψη προς το παρόν για το μέλλον.

Το Δικηγορικό μας γραφείο με βαθιά επίγνωση των δυσκολιών της εποχής έχει σχεδιάσει μια σειρά σύγχρονων εργαλείων προκειμένου οι Τράπεζες και τα Funds να εξετάσουν εκ νέου αιτήματα ρύθμισης των πελατών μας, τα οποία έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν ακόμη και σε διαγραφή μεγάλου ποσοστού των δανειακών τους υποχρεώσεων.

Ενδεικτικά παραθέτουμε απόσπασμα από πρακτικό συμβιβασμού εντολέα μας για τον οποίο επιτύχαμε διαγραφή δανείου την 24/03/2020 σχεδόν 80%, μετά από αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις

«Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας για την διευθέτηση της οφειλής σας σύμφωνα με τις οικονομικές σας δυνατότητες, και σε απάντηση της από 24/03/2020 αίτησής σας, σας γνωρίζουμε ότι εγκρίθηκε ο διακανονισμός της οφειλής σας η οποία απορρέει από τoν υπ ́ αριθμ. ********* λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, με τους εξής όρους .Η οφειλή σας η οποία σήμερα ανέρχεται σε 19.974,62 € θα θεωρηθεί ολοσχερώς εξοφλημένη εφ’ όσον καταβάλετε το ποσό των 1.353,47 € στον αριθμό λογαριασμού ****** σύμφωνα με το ακόλουθο δοσολόγιο…..».

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διαπραγμάτευση έγινε κατ’ εντολή υπερχρεωμένου οφειλέτη κατόπιν απορριπτικής απόφασης του Ν. Κατσέλη και εν όψει έφεσης. Ξεκίνησε δε με εξώδικη όχληση, δηλ επίσημη γραπτή διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο δικηγορικό γραφείο και μιλήστε με εξειδικευμένο δικηγόρο για ρύθμιση οφειλής με κούρεμα δανείου και αποφυγή κατάσχεσης και πλειστηριασμού στα τηλ: 210 8811903 και 6932455478.