Διαγραφή – Κούρεμα δανείου σχεδόν 60%!

Ακόμη μια επιτυχημένη εξωδικαστική διαπραγμάτευση του γραφείου μας!

Εντολέας μας, είχε αναλάβει από την «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» στεγαστικό δάνειο, το οποίο είχε καταστεί ληξιπρόθεσμο εδώ και, τουλάχιστον, μια δεκαετία.

Έπειτα από απορριπτική απόφαση Νόμου Κατσέλη το γραφείο μας ανέλαβε την εξωδικαστική διαπραγμάτευση, η οποία διήρκησε πολλούς μήνες και, εν τέλει, επετεύχθη κούρεμα ύψους σχεδόν 60%!!

Πιο συγκεκριμένα, η οφειλή ανερχόταν σήμερα σε παραπάνω από 160.000€ και η Τράπεζα ήταν απολύτως ανένδοτη σε οποιαδήποτε πρόταση του οφειλέτη. Ωστόσο, κατόπιν της έμπειρης παρέμβασής μας, ο εντολέας μας καλείται πλέον να πληρώσει ποσό 65.758€. Κατόπιν δε της εξόφλησης του προαναφερόμενου ποσού το υπόλοιπο ποσό των 94.294€ θα διαγραφεί!

Με την επίσημη διαπραγμάτευση και τους έμπειρους χειρισμούς μας καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μια πραγματικά αξιόλογη ρύθμιση για τον οφειλέτη, την οποία σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να επιτύχει μόνος του, με απευθείας διαπραγμάτευση με την Τράπεζα.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε αυτούσια την Προσυμβατική Ενημέρωση για την ρύθμιση της οφειλής, την μας οποία απέστειλε η Τράπεζα:

Το γραφείο μας με πολυετή εμπειρία σε τραπεζικά ζητήματα εν γένει είναι σε θέση να βρει την καλύτερη λύση και να σας καθοδηγήσει στην προσπάθεια εξωδικαστικής ρύθμισης των οφειλών σας είτε μέσω διαπραγμάτευσης είτε μέσω Διαμεσολάβησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο δικηγορικό γραφείο και μιλήστε με εξειδικευμένο δικηγόρο στα τηλ: 210 8811903, 6932455478.