ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Το Δικηγορικό μας γραφείο αναλαμβάνει υποθέσεις που αφορούν στη  μισθολογική εξέλιξη των υπαλλήλων του Δημοσίου και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, (Ιατρούς – Μηχανικούς – Γεωπόνους – Στρατιωτικούς και Ένστολους, Καθηγητές Πανεπιστημίου και γενικότερα για όλο το Διδακτικό Προσωπικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης).

Εντός του φάσματος των υπηρεσιών που προσφέρουμε επί του Διοικητικού Δικαίου, αναλαμβάνουμε τη νομική και διαδικαστική διευθέτηση της χορήγησης συντάξεων, τη  δικαστική  διεκδίκηση  των παράνομων μειώσεων επί των συντάξεων όλων των Ταμείων,  καθώς και  τη διεκδίκηση των παρανόμως καταργηθέντων επιδομάτων και δώρων.

Μάλιστα, εάν ανατρέξει οποιοσδήποτε στις δημοσιεύσεις μας θα εντοπίσει ότι, σχεδόν από την πρώτη στιγμή, ορθά κατευθύναμε τους πελάτες μας να καταθέσουν αίτηση διακοπής παραγραφής ενώπιον του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, προκειμένου να αναγγείλουν τις απαιτήσεις τους προς το Ελληνικό Δημόσιο με τον πλέον νόμιμο τρόπο.

Αντίστοιχα, καταθέσαμε ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών άλλα και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ομαδικές αγωγές εν ενεργεία Δημοσίων Υπαλλήλων και γενικότερα συνταξιούχων όλων των Ταμείων άλλα και Δημοτικών Υπαλλήλων.

Επίσης, το γραφείο μας αναλαμβάνει την επίλυση Διοικητικών Υποθέσεων (αιτήσεις θεραπείας, ενστάσεις, ενδικοφανείς διαδικασίες/προσφυγές, ειδικές διοικητικές προσφυγές), καθώς και την  επίλυση πάσης φύσεως φορολογικών διαφορών,  απαλλοτριώσεων και  ζητημάτων που σχετίζονται με απελάσεις αλλοδαπών.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι πάντα σύμφωνες με την κοινωνική ευαισθησία που διακρίνει το Δικηγορικό μας γραφείο, που εδώ και πολλά χρόνια πρωτοστατεί στα Δικαστήρια όλης της Επικράτειας μέσω Δικαστικών αποφάσεων, δημιουργώντας νομολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες και προσωπικό ραντεβού με εξειδικευμένο δικηγόρο με σκοπό την διεκδίκηση νομιμοποίησης, μισθών, συντάξεων και  δώρων, εισφορών και περικοπών των αποδοχών σας  επικοινωνήστε στα τηλ 210 8811903, 6932455478.

 

Άνθια Κορέλα:
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ– ΕΔΔΑ- Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια
Κυρίλλου Λουκάρεως 45 (πλησίον Αρείου Πάγου -Εφετείου Αθηνών)

ΤΚ 11475, Αθήνα,
Τηλ: 2108811903 , 2108251894
Κιν: 6932455478

www.dikigorikagrafeia.gr